Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde
Find NVKC on YouTubeFind NVKC on FacebookFind NVKC on Twitter

Laboratoriumonderzoek speelt bij 70% van de diagnoses een sleutelrol


Wij nemen uw bloed serieus!


PPO Database - publicaties

Zoek op naar

 Onderzoekslijnen   Alle projecten   Alle publicaties en voordrachten   Instituten 
Publicatie 7828 Publicatie
Ingevoerd door Prof.dr. D.W.(Dorine) Swinkels
Hoort bij project Iron and the gut microbiome
Categorie Klinisch: Interne geneeskunde
Trefwoorden
Auteur(s) Kortman GA(1), Mulder ML(1,)(2), Richters TJ(1,)(2), Shanmugam NK(2), Trebicka E(2), Boekhorst J(3), Timmerman HM(3), Roelofs R(1), Wiegerinck ET(1), Laarakkers CM(1), Swinkels DW(1), Bolhuis A(4), Cherayil BJ(2), Tjalsma H(1).
Titel Low dietary iron intake restrains the intestinal inflammatory response and pathology of enteric infection by food-borne bacterial pathogens.
Tijdschrift Eur J Immunol. 2015 Sep;45(9):2553-67. doi: 10.1002/eji.201545642. Epub 2015 Jun 23.
Pubmed nummer 26046550
Opmerking