Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde
Find NVKC on TwitterFind NVKC on FacebookFind NVKC on YouTube

Laboratoriumonderzoek speelt bij 70% van de diagnoses een sleutelrol


Wij nemen uw bloed serieus!


Forum

NVKCForum is een discussie- en uitwisselingplatform voor iedereen die beroepshalve actief is op het terrein van klinische chemie en laboratoriumgeneeskunde. Let op: dit is een open forum, dat wil zeggen dat ook niet-leden van de NVKC zich kunnen abonneren, of al abonnee zijn. Deelname aan dit Forum is voor eigen risico. Het NVKC privacybeleid is dan ook niet van toepassing op dit communicatiekanaal.

Deelname aan het Forum kan zowel actief als passief gebeuren: passief door het raadplegen van de archieven, en actief door bijdragen te leveren en te ontvangen via de e-maillist.

Ga naar de NVKC Forumpagina

Opties voor deelname e-maillist
Voor wie niet dagelijks berichten wil ontvangen, bestaat de mogelijkheid om deze eens per dag toegezonden te krijgen. U kunt dat zelf instellen bij uw aanmelding.

Opties voor het raadplegen van de archieven
De archieven kunt u raadplegen op datum, onderwerp, draad of auteur.

Maatregelen bij tijdelijke afwezigheid
Bij tijdelijke afwezigheid dient u zich via de Forumpagina AF TE MELDEN (optie unsubscribe) alvorens u een AFWEZIGHEIDSASSISTENT of andere out-of-office melder inschakelt. Doet u dat niet dan vervuilt u de lijst met out-of-office berichten; u wordt door de lijstbeheerder op NoMail gezet.

Afmelden of instellingen wijzigen
Via de Forumpagina kunt u uw eigen instellingen wijzigen of zich afmelden.